Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (3.90 secunde)
Traiul lor angalat si zgomotos, andeletnicirile si obiceiurile lor, indiferent care sunt acestea, dar oricum profund "neoccidentale", au anceput sa-i irite pe peninsulari, care acuza politica mult prea toleranta a Guvernului italian.
Traiul lor ingalat si zgomotos, indeletnicirile si obiceiurile lor, indiferent care sunt acestea, dar oricum profund "neoccidentale", au inceput sa-i irite pe peninsulari, care acuza politica mult prea toleranta a Guvernului italian.
Traiul lor ingalat si zgomotos, indeletnicirile si obiceiurile lor, indiferent care sunt acestea, dar oricum profund "neoccidentale", au inceput sa-i irite pe peninsulari, care acuza politica mult prea toleranta a guvernului italian.
Pana anul acesta, echivalarea diplomelor obtinute in Romania in alte tari parea un vis frumos. O data cu aderarea Romaniei la UE, acest vis s-a concretizat.
Contractul de privatizare a companiei Electrica Muntenia Sud va fi semnat azi cu grupul italian Enel, la sediul Guvernului, potrivit unui anunt al Autoriatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), preluat de Mediafax.
A treia editie a evenimentului Italian Wine and Food Day a avut loc recent, la Sala Panoramic, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, fiind organizata de catre Agentia Italiana pentru Comert Exterior Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Afirmatii ofensatoare la adresa albanezilor, atribuite in mod fals presedintelui Basescu, lansate de un hacker si preluate in presa din Albania, au determinat chemarea ambasadorului roman la Tirana pentru explicatii, MAE roman exprimandu-si nemultumirea intr-o discutie cu ambasadorul albanez.
Un italian care castiga salariul minim din aceasta tara isi permite un credit imobiliar de 50 de mii de euro, in timp ce un roman nu are nicio sansa. Asta pentru ca rata unui roman ar fi cat salariul minim.
Presedintele Traian Basescu a fost primit ieri la Roma de omologul sau italian Carlo Azeglio Ciampi, cu care a discutat despre procesul de integrare a Romaniei in UE si despre dezvoltarea relatiilor economice si comerciale bilaterale.
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
Mai multe firme din Italia, sustinute chiar de Consulatul General Italian, si-au manifestat intentia sa investeasca în Valea Jiului în infrastructura si servicii, pentru a contracara invadarea pietei europene cu produse chinezesti.
Mai multe firme din Italia, sustinute chiar de Consulatul General Italian, si-au manifestat intentia sa investeasca în Valea Jiului în infrastructura si servicii, pentru a contracara invadarea pietei europene cu produse chinezesti.
O prietena a Georgiei Meloni, premierul Italiei a fost ucisa intr-un atac armat la Roma.
"Sa impartaseasca doar preotii vaccinati", propune un episcop italian. Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
Mariustuca.ro / Oamenii aratau ca niste zombi, alergand haotic in cautarea unui salvator, a unui taxi, a unei salvari / Autoare: Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
Recent, in programul TVR 2 a fost filmul Calatoria lui Gruber. Este un film emotionant despre destinul tragic al evreilor si in acelasi timp o radiografie a unei trasaturi suparatoare si nemuritoare a unor romani:
'Cu prilejul prezentei la Roma, ocazionata de participarea la sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC), despre care am relatat anterior, m-am intalnit la sediul Partidului Radical Italian, cu presedintele acestuia - Marco Panella (cunostinta veche, din anii tineretii noastre, din 1956, cand el era presedintele organizatiei nationale a studentilor italieni, calitate in care ne-am intalnit la Congresul Uniunii Nationale a Studentilor Francezi, de la Strasbourg).
Romania este tara contrastelor si a reactiilor disproportionate. Pe un panou din America scria ceva despre donarea unor sandale unor tari sarmane precum Romania si alte cateva tari din Africa... Care a fost reactia unor cunoscuti?
google-analytics.com